Nina Munkebye

Har hatt egen hund siden 1977 og har drevet med hund siden hun var jentungen. Har vært aktiv innen bruks, men mest innen utstilling og avl. Har vært med på utallige kurs, blant annet instruktørkurs, ringsekretærkurs, kynologikurs, avl- og oppdretterkurs, handlerkurs osv. Har drevet aktivt med hund hele livet, og med lapphund siden 1980. Har vært med i styret i Norsk Lapphundklubb og var med og startet Norsk Lapphundklubb avd Trøndelag. Er en av de som har drevet lengst med oppdrett i Norge på både svensk og finsk lapphund.


 

Thea Munkebye

Thea har vokst opp med hund, og fikk sin første hund da hun var 5-6 år. Hun er rå på å handle hund og på pelsstell. Hun har  hatt utstillingstreninger for lapphundklubben her i Trøndelag, og har hjulpet mange ekvipasjer før utstilling. Hun elsker å stille hund og koser seg på utstilling. Er veldig glad i å ta bilder, og ses ofte utenfor utstillingsringen med kameraet sitt! Nå bor Thea på Røros med Tjakkes Naali og Montheas Dayzi 

 

Ida Eldevik

Ida ble med i kennelen i 2013. Hun jobber i dyrebutikk og på en videregående skole med smådyrfag. Hun har gått 1 år animal management med hund som fordypning, og der tatt ringsekretærkurs og kynologikurs. I løpet av dette året ble hundeinteressen skapt, da elevene fikk prøve seg på å arrangere utstilling, stille hunder, kjøre med hund og trene agility. Hennes første lapske vallhund kom i hus i 2011, Tahmores Aile ille. Senere kom Raiddokas Vinha i hus. Hundene er med overalt, tilogmed på jobb. De holder seg i form med sykling, kløving, trekking og turer i skogen. I tillegg får de også trent agility og lydighet på hobbybasis. Hun har sittet noen år i styret i Norsk lapphundklubb avd Trøndelag og sitter nå som nestleder i Norsk lapphundklubb.