28. november 2023

Nå er valpene 4 uker gamle. De har vært ut noen små turer de dagene det har vært temperatur til det.

Tispe 1

Tispe 2

 

Tispe 3

Hanne 1

Hanne 2

***

21. november 2023

Nå er valpene blitt 3 uker gamle! Nå har de fått større plass i valpekassen, og de farter rundt og utforsker.

Tispe 1

Tispe2

 

Tispe 3

Hanne 1

Hanne 2

 

 

14. november 2023

Nå har valpene blitt 2 uker gamle! Øynene har åpnet seg, og vi begynner å se litt mer personlighet på hver enkelt. De har fått klipt klør flere ganger. Selma er ei flink mor som passer godt på de små.

Tispe 1

Tispe 2

Tispe 3

Hanne 1

Hanne 2

08. november 2023

30. oktober fikk Selma (Go`jente) valper. Fem friske, livlige valper. Tre tisper, der to av de er sorte med hvite tegn og en er viltfarget. To hannvalper,  der en er sort med tegn og en er viltfarget. Valpene er leveringsklare ved 8 ukers alder. Så hvis du ønsker deg valp til jul er dette kullet for deg! På bildene er valpene blitt ei uke gammel.

Tispe 1

Tispe2

Tispe 3

Hanne 1

Hanne 2

25. oktober 2023

Vi venter valper i slutten av oktober 2023! 

Mor til kullet er Selma (Go’jente) NO58278/17. Selma er røntget med B hofter (HD-fri), hun er også øyelyst fri, pompes fri og Prcd-pra bærer (valpene kan høyst bli bærer av prcd-pra og aldri utvikle øyesykdommen).Selma er ei aktiv, kontaktsøkende og tillitsfull tispe med en boblende væremåte. En perfekt arbeidshund! 

Ullastiina Pepi FI23489/18. Han er røntget med B hofter, øyelyst med Distichiasis/Ektopiske Cillier: Påvist (godkjent å bruke i avl så lenge tispa er fri), Prcd-pra fri. Pepi er en veldig rolig hannhund med nydelig holdning. Sosial, kontaktsøkende og arbeidsjern. 

 

Valpene fra oss vil vokse opp i et hjemmemiljø, med oss og våre hunder. Vi vil få besøk av barn i forskjellige aldre, samt voksne. Valpene får være med på forskjellige aktiviteter som gårdsbesøk, besøk i forskjellige miljø, skogsturer og bilturer. Valpene blir følg opp med ormekurer og vaksine. De vil bli registrert i Norsk kennel klubb, får stamtavle, id chip og hundepass/helsebok. Vi tilbyr tett oppfølging og kontakt etter du har hentet valpen. Og om du bor i Trøndelag kan du bli med oss treninger, kurs, foredrag og turer.

Mamma Selma (Go`jente)

Ullastiina Pepi